Productie & regie

Onze aanpak

Wij ontzorgen

Het werken met een contentstrategie neemt heel wat (nieuwe) werkzaamheden met zich mee. Niet gek dus dat je op zoek bent naar een partner die je daarbij kan ontzorgen. ContentBeat neemt je graag al het werk uit handen. Van idee tot publicatie, van meetplan tot kanalenstrategie, van publicatieplanning tot marketing van je content: wij hebben jarenlange ervaring met alle processen rondom contentmarketing.

Jij blijft in controle

Terwijl wij je helpen met het in goede banen leiden van je contentstromen, blijft jij natuurlijk altijd in controle over alles wat wij voor je doen. Jij bepaalt wat je organisatie doet en wat je aan ons uitbesteedt. Vandaar dat wij per klant en product of project een exclusief team voor je samenstellen gebaseerd op jouw wensen en doelen. Wij zijn er voor jou en jouw organisatie.

Netwerkbureau

ContentBeat is een netwerkbureau, wat wil zeggen dat wij met een grote groep van freelance specialisten werken. Voor elk project bekijken wij welke specialisten het beste geschikt zijn voor jou, je wensen en klanten. Denk aan copywriters, designers, fotografen, camjo’s, data-analisten en online wizards. Zo ben jij altijd verzekerd van het beste team voor jouw branche.

Als je wilt eens vrijblijvend wilt kennismaken om te zien of het tussen ons klikt, laat het ons dan hier weten.